کد خبر : 32798 تاریخ انتشار : 1395/11/23-18:47:13
دوره تربیت مربی استعدادیابی ورزشی آغاز شد
دوره تربیت مربی استعدادیابی ورزشی توسط پژوهشگاه علوم ورزشی و با همکاری دفتر استعدادیابی و توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، دوره تربیت مربی استعدادیابی ورزشی صبح روز شنبه 23 بهمن 95 توسط پژوهشگاه علوم ورزشی و با همکاری دفتر استعدادیابی و توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان گشایش یافت.
در این دوره شرکت‌کنندگان مباحثی همچون مفاهیم استعدادیابی ورزشی، شاخص‌های سلامتی در استعدادیابی ورزشی، هنجارها و ناهنجاری‌های وضعیتی و استعدادیابی، شاخص‌های پیکر سنجی و ترکیب بدنی در استعدادیابی به‌صورت عملی، مدل‌های استعدادیابی و مدیریت فرآیند استعدادیابی ورزشی را فرامی‌گیرند.
از دیگر موضوعات تدوین‌شده در این دوره سنجش و ارزیابی شاخص‌های فیزیولوژیک در استعدادیابی ورزشی، فیزیولوژی رشد و اجرای ورزشی، سنجش و ارزیابی شاخص‌های فیزیولوژیک در استعدادیابی ورزشی به‌صورت عملی، سنجش و ارزیابی شاخص‌های زیست حرکتی در استعدادیابی ورزشی به‌صورت عملی، سنجش و ارزیابی شاخص‌های روان‌شناختی استعدادیابی ورزشی را می‌توان اشاره کرد.
این دوره آموزشی به مدت 7 روز از 23 تا 29 بهمن‌ماه در محل پژوهشگاه علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام خواهد شد و دکتر حمید آقا علی نژاد عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس، دکتر رامین طباطبایی مدیرکل دفتر استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان، دکتر علی گرزی عضو هیات علمی دانشگاه زنجان، دکتر مهدی بیاتی عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم ورزشی، دکتر حسین ناصر ملی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد کرج، دکتر فرشید طهماسبی  رئیس دانشکده علوم ورزشی دانشگاه شهید رجایی ارائه مباحث علمی این دوره را بر عهده خواهند داشت.