کد خبر : 32935 تاریخ انتشار : 1396/3/7-10:17:36
دانشگاهیان و دانشجویان نهم خردادماه با امام و رهبری تجدید میثاق می‌کنند
در آستانه سالگرد ارتحال بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، دانشگاهیان و دانشجویان ساعت ده و سی دقیقه صبح روز سه‌شنبه نهم خردادماه با حضور در حرم مطهر با آرمان‌های انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری تجدید میثاق می‌کنند.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمان‌های انقلاب اسلامی و حضرت امام خمینی (ره) و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری با حضور مسئولان وزارت علوم، وزارت بهداشت، مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، دانشجویان و کارکنان این مراکز رأس ساعت ۳۰/‏۱۰ (ده و نیم صبح) در حرم مطهر حضرت امام (ره) برگزار می‌شود.
بر اساس این گزارش ۸ الی ۱۴ خردادماه به‌عنوان هفته بزرگداشت یاد و نام امام خمینی (ره) در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور تعیین‌شده است.
گفتنی است از سوی کمیته جوانان، دانشگاهیان و فرهنگیان ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام (ره)، ۸ الی ۱۴ خردادماه به ترتیب بانام امام، دانشگاهیان، نخبگان، جوانان و فرهنگیان و "قرآن، معنویت و اخلاق"، "تجدید میثاق با ولایت"، "تولید علم و اشتغال دانش‌بنیان"، "فرهنگ ایثار و شهادت"، "مهدویت و انتظار"، "سبک زندگی و استحکام خانواده" و "وحدت ملی و انسجام اسلامی " نام‌گذاری شده است.