کد خبر : 33304 تاریخ انتشار : 1396/7/17-12:5:24
حضور پژوهشگاه علوم ورزشی در دومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها در حوزه مدیریت سبز
پژوهشگاه علوم ورزشی دردومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در حوزه مدیریت سبزکه در محل سازمان برنامه‌وبودجه کشور در حال برگزاری است حضوری فعال دارد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در این نمایشگاه که از تاریخ 15 لغایت 18 مهرماه در محل سازمان برنامه‌وبودجه کشور در حال برگزاری است، ۳۸ دانشگاه و مرکز پژوهشی آخرین دستاوردهای خود را در حوزه مدیریت سبز به نمایش گذاشته‌اند.
در اولین روز برگزاری نمایشگاه، دکتر محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور، دکتر سید ‌ضیاء هاشمی سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر عیسی کلانتری معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست، دکتر محمدرضا واعظ مهدوی معاون توسعه آموزشی سازمان برنامه‌وبودجه، دکتر حسین عسکریان ابیانه معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، دکتر سعید سمنانیان و تنی چند از مقامات سیاسی و علمی کشور از محل نمایشگاه بازدید به عمل آوردند.
در این نمایشگاه، پژوهشگاه علوم ورزشی با همکاری اداره کل تربیت‌بدنی وزارت علوم و سازمان امور دانشجویان به معرفی خدمات و محصولات مرتبط با توسعه محیط‌زیست و ارتقا فرهنگ و روحیه نشاط اجتماعی در جامعه می‌پردازند. انجام خدمات پایش سلامت، معرفی خدمات حوزه سلامت و تندرستی و ارائه محصولات تفریحی‌ورزشی از قبیل انواع پایه‌های بسکتبال پلی‌اتیلن و فایبرگلاس، انواع شوت دارت و.... ازجمله اقدامات پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی می‌باشد.