کد خبر : 33656 تاریخ انتشار : 1396/10/4-9:30:28
جلسه هیات رئیسه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی برگزار شد
جلسه هیات رئیسه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی به نقل از فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، جلسه هیات رئیسه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی با حضور دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز شنبه در محل این وزارتخانه برگزار و حاضرین در یک نشست صمیمی در خصوص مسائل جاری این فدراسیون بحث و تبادل‌نظر کردند.
در ابتدای جلسه دکتر صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان ضمن تشکر از برگزاری جلسه، گزارشی از وضعیت ورزش دانشگاهی را بیان کرد و گفت: یکی از نقاط قوت ورزش دانشگاهی در دولت تدبیر و امید حضور موفق در رویدادهای بین‌المللی و نتایج درخشان در دو یونیورسیاد دانشجویی که موفق به کسب نتایج ارزشمند برای کشور شده است.
سپس دکتر دهخدا رئیس فدراسیون ضمن تشکر از تشکیل این جلسه، گزارشی از کارهای انجام‌شده و برنامه‌های فدراسیون و گزارشی از رقابت‌های یونیورسیاد دانشجویان جهان و نتایج کسب‌شده ارائه دادند، وی تداوم این موفقیت‌ها را در حمایت تمامی دستگاه‌های دانست و خواستار تشکیل شورای عالی ورزش دانشگاه‌ها شد.
در ادامه دکتر حمیدی عضو هیات رئیسه فدراسیون در خصوص طراحی و اجرای نظام کلان و یکپارچه مسابقات ورزش دانشجویی کشور مطالبی را ارائه و اعضای هیات رئیسه نقطه نظرات خود در خصوص فعالیت‌های فدراسیون بیان کردند.
دکتر غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری ضمن اظهار خرسندی از حضور اعضای هیات رئیسه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی و تقدیر و تشکر از موفقیت‌های کسب‌شده خطاب به حاضرین در جلسه گفت: اولین کاری که باید انجام شود هماهنگی بین کلیه دستگاه‌های اجرایی در امر ورزش است و باید از تمامی ظرفیت‌های بخش‌های مختلف برای این امر استفاده کنیم و این ظرفیت‌ها را در جهت توسعه ورزش دانشگاهی افزایش بدهیم.
 وی ادامه داد: امیدوارم با تدوین و اجرای برنامه‌های شاهد حضوری پررنگ‌تر و موفقیت‌های بیشتر ورزش دانشجویان به‌ ویژه در مسابقات بین‌المللی باشیم.
وزیر علوم در پاسخ به درخواست رئیس فدراسیون مبنی بر تشکیل شورای عالی ورزش دانشگاه‌ها برای مشارکت بیشتر بخش‌های آموزش عالی تأکید کرد: که این امر پیگیری و به سرانجام برسد.
وی افزود: علاوه بر جایگاه ورزش قهرمانی باید به ورزش همگانی نیز اهمیت زیادی بدهیم چون قشر وسیعی از دانشجویان را دربرمی گیرد و یکی از کارهای که باید روی آن تمرکز ویژه داشته باشید ورزش بانوان و افزایش سرانه ورزشی دانشگاه‌ها هست.
دکتر غلامی در پایان تصریح کرد: فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی همواره موردحمایت وزارت علوم بوده است و امیدوارم که حمایت سایر بخش‌ها نیز همانند گذشته از این فدراسیون ادامه داشته باشد تا شاهد موفقیت‌های بیشتر جوانان و خصوصاً دانشجویان باشیم.
در این نشست دکتر صدیقی؛ معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر محمدرضا دهخدا، دکتر سید عبدالحمید احمدی، دکتر رضاقراخانلو، هادی بشیریان، دکتر محمد پوریانی، دکتر محمدحسین دادگان، دکتر مهرزاد حمیدی، دکتر مرجان صفاری، دکتر محمدحسین علیزاده، دکتر مهرداد عنبریان، دکتر رضا معصومی راد، آقای حسین هاشمی و مهندس ذوالفقار یزدان مهر اعضای هیات رئیسه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی حضور داشتند.