کد خبر : 33350 تاریخ انتشار : 1396/7/30-13:2:52
تمدید مهلت پذیرش مقاله" سومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها"
مهلت پذیرش مقاله برای ارائه در" سومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها " از سوی پژوهشگاه علوم ورزشی تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، مهلت پذیرش مقاله برای ارائه در« سومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها» از سوی پژوهشگاه علوم ورزشی تا 10 آبان ماه 96 تمدید شد.
علاقه‌مندان برای حضور در این همایش می‌توانند چکیده مقالات "سومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها" را در محورهای: ورزش و سرطان، ورزش و اختلالات متابولیک، ورزش و اختلالات عصبی – عضلانی، ورزش و بیماری‌های ایمونولوژیکی، ورزش و بیماری‌های قلب و عروق و ورزش و اختلالات رفتاری و روان‌شناختی تا 10 آبان ماه 96 از طریق سامانه همایش به نشانی: nced1396.ut.ac.ir ارسال کنند.
شایان‌ذکر است، این همایش در تاریخ 8 و 9 آذرماه 1396 توسط پژوهشگاه علوم ورزشی و با همکاری پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران باهدف تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه‌ای و کاربردی، در حوزه ورزش و بیماری‌ها و در راستای تأمین نیازهای جامعه و آگاهی بخشی به عموم مردم در جزیره کیش برگزار خواهد شد.