کد خبر : 35179 تاریخ انتشار : 1397/9/5-8:26:32
تقدیر معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش از نشریه پژوهش در ورزش تربیتی
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش از نشریه پژوهش در ورزش تربیتی تقدیر کرد
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، دکتر مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش، طی ارسال نامه‌ای از نشریه پژوهش در ورزش تربیتی پژوهشگاه علوم ورزشی تقدیر کرد.
در بخشی از نامه خطاب به دکتر علی شریف نژاد سرپرست پژوهشگاه آمده است:
"نشریه پژوهش در ورزش تربیتی به عنوان یکی از کاربردی‌ترین نشریات حوزه تربیت بدنی و ورزش کشور اکنون موردتوجه ویژه این معاونت قرار دارد. انتقال دستاوردهای علمی و نظری و کاربست آن در حوزه معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش از اهمیت زیادی برخوردار است.
بدین وسیله از زحمات گرانقدر جنابعالی، سردبیر تخصصی، مدیر داخلی، اعضای هیات تحریریه و داوران محترم نشریه مذکور کمال تقدیر و تشکر رادارم."
شایان‌ذکر است این نشریه از زمستان سال 1391 با نام پژوهش در ورزش دانشگاهی با امتیاز علمی- پژوهشی در نه شماره منتشرشده و از ابتدای سال 1395 به نشریه " پژوهش در ورزش تربیتی" تغییر نام یافت. نشریه مذکور بر اساس گواهی کتابخانۀ منطقه‌ای علوم و تکنولوژی در مرکز استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه‌سازی شده و در مرکز استنادی علوم جهان اسلام موفق به اخذ ضریب تأثیر (IF) شده است.
این نشریه تاکنون 14 شماره به صورت فصلنامه منتشر و در سال 1397 موفق به کسب رتبه A از سوی کمیسیون ارزیابی نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شده است. لازم به ذکر است، نشریه پژوهش در ورزش تربیتی پذیرای مقالات در حیطه‌های جامعه‌شناسی ورزشی، تعلیم و تربیت از طریق ورزش، حقوق ورزشی، توسعه اخلاق و فرهنگ در ورزش، فلسفه تربیت بدنی و ورزش، مطالعات و مبانی اسلامی در ورزش، ورزش همگانی و ترویج آن در جامعه، سبک زندگی و غنی‌سازی اوقات فراغت جامعه از طریق ورزش و مدیریت و برنامه‌ریزی آموزشی در ورزش می‌باشد.