کد خبر : 33268 تاریخ انتشار : 1396/6/28-8:54:40
باید ۵۰ درصد قراردادهای پژوهشی دستگاه‌های اجرایی با دانشگاه‌ها منعقد شود
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم با اشاره به تکلیف قانونی دستگاه‌های اجرایی برای هزینه ۱ درصد بودجه خود در امر پژوهش گفت: باید ۵۰ درصد قراردادهای پژوهشی دستگاه‌های اجرایی با دانشگاه‌ها منعقد شود.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی به نقل از روابط عمومی  وزارت عتف، دکتر وحید احمدی که روز دوشنبه در اجلاس سرا سری رؤسای دانشگاه‌های کشور سخن می‌گفت، در تشریح سیاست‌گذاری‌های صورت گرفته در خصوص تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت تأکید کرد؛ انجام طرح پژوهشی ملی و صنعتی در آیین‌نامه جدید ارتقای اعضای هیات علمی جایگاه ویژه‌ای دارد و حتی در دانشگاه‌های سطح اول، انجام طرح پژوهشی ملی ارزش وتویی دارد.
وی افزود: بر اساس قوانین برای فعالیت‌های مراکز تولیدی و صنعتی در بخش تحقیق و پژوهش مرتبط با دانشگاه‌ها، 10 درصد معافیت مالیاتی مصوب شده است.
دبیر کل شورای عالی عتف افزود: سامانه ساعت برای ثبت نیازهای پژوهشی دستگاه‌های اجرایی راه‌اندازی شده است و طبق مصوبه شورای عالی عتف همه این دستگاه‌ها باید نیازهای پژوهشی خود را در این سامانه ثبت کنند تا در اختیار دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور قرار گیرد.
وی با اشاره به فعال شدن سامانه فرصت مطالعاتی در وزارت صنعت گفت: هم‌اکنون تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها در حال گذراندن فرصت مطالعاتی در وزارت صنعت، معدن و تجارت هستند.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم اظهار داشت: در راستای تحریک تقاضای دستگاه‌های قراردادهای مختلفی بین دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه‌ها منعقدشده است که قرارداد هزار میلیارد تومانی 9 دانشگاه برای افزایش ازدیاد برداشت از مخازن نفتی و 1200 طرح پژوهشی دانشگاه‌ها به ارزش 1200 میلیارد تومان با وزارت دفاع ازجمله این موارد است.