کد خبر : 32781 تاریخ انتشار : 1395/11/13-14:48:12
بازدید رئیس پژوهشگاه علوم ورزشی از شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان
رئیس پژوهشگاه علوم ورزشی به اتفاق معاون فناوری و جمعی از اعضای هیات علمی از شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان بازدید کردند.
 به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، به دعوت رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، دکتر رضا قراخانلو رئیس پژوهشگاه ودکتر حمید آقا علی نژاد معاون فناوری و ارتباط با جامعه به اتفاق تنی چند از اعضای هیات علمی از شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان بازدید کردند. در این بازید دکتر کشمیری رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان به ارائه گزارشی از روند شکل گیری شهرک و اهم اقدامات صورت گرفته و دستاوردهای شهرک اشاره کرد. وی با اشاره به این که اولین و با تجربه ترین مرکز رشد و پارک علم و فناوری را در کشور راه اندازی کرده اند اعلام آمادگی نمود تا تجربیات مرکز در اختیار پژوهشگاه قرار گیرد.
 دکتر قراخانلو نیز با اشاره به اهم اقدامات صورت گرفته در پژوهشگاه در خصوص فناوری و تجاری سازی، به راه اندازی اولین مرکز ملی نوآوری فناوری های ورزشی توسط پژوهشگاه اشاره کرده و خواهان همکاری و مشاوره به منظور بهر برداری بیشتر از این مر کز شد. در ادامه این دیدار از شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان بازدید به عمل آمد و رئیس پژوهشگاه و همراهان با فناوری های تولید شده توسط شرکت های دانش بنیان مستقر در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان آشنا شدند.