کد خبر : 34981 تاریخ انتشار : 1397/6/19-11:58:14
آیین گرامیداشت بیستمین سالگرد تأسیس پژوهشگاه علوم ورزشی برگزار شد
آیین گرامیداشت بیستمین سالگرد تأسیس پژوهشگاه با حضور دکتر رضا قراخانلو رئیس پیشین پژوهشگاه علوم ورزشی، علی شریف نژاد سرپرست جدید پژوهشگاه و جمع کثیری از پیشکسوتان در سالن جابر بن حیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، مراسم بیستمین سالگرد تأسیس پژوهشگاه علوم ورزشی روز یکشنبه 18 شهریور با حضور دکتر رضا قراخانلو رئیس سابق، دکتر علی شریف نژاد سرپرست پژوهشگاه، سردار باران چشمه مدیرکل تربیت بدنی نیروهای مسلح، دکتر عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش، دکتر مهرزاد حمیدی معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، دکتر محمدحسین علیزاده مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، معاونان و اعضای هیات علمی و کارکنان حال و سال‌های گذشته پژوهشگاه و جمع کثیری از روسای دانشکده‌ها و مدیران گروه تربیت بدنی دانشگاه‌های سراسر کشور، برخی از روسای فدراسیون‌ها و اساتید علمی و پژوهشگران حوزه ورزش در سالن جابر بن حیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
در افتتاحیه مراسم پیام وزیر محترم علوم جناب آقای دکتر منصور غلامی به مناسبت بیستمین سالگرد تأسیس پژوهشگاه توسط دکتر علی شریف نژاد قرائت شد. در ادامه این مراسم فیلم‌های مستندی از چگونگی شکل‌گیری و دستاوردهای پژوهشگاه در بیست سال گذشته ارائه شد سپس از پیشکسوتان حوزه علمی ورزش کشور و تنی چند از کارکنان پژوهشگاه و اصحاب رسانه تجلیل به عمل آمد و تندیس، تمبر یادبود بیستمین سالگرد تأسیس و تاریخ شفاهی پژوهشگاه علوم ورزشی رونمایی شد.