کد خبر : 33264 تاریخ انتشار : 1396/6/26-13:14:11
اولین دوره آمار و روش‌های پژوهش کاربردی در علوم ورزشی آغاز شد
اولین دوره آمار و روش‌های پژوهش کاربردی در علوم ورزشی توسط پژوهشگاه علوم ورزشی آغاز شد
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، اولین دوره آمار و روش‌های پژوهش کاربردی در علوم ورزشی روز یکشنبه 26 شهریورماه در محل پژوهشگاه علوم ورزشی آغاز به کارکرد، در این دوره پژوهشگران و دانشجویان مفاهیم آمار و روش پژوهش، انواع روش‌های پژوهش (توصیفی، تجربی، همبستگی و...)، انواع آزمون‌های همبستگی، مداخله و مقایسه در نرم‌افزار Spss و تحلیل مطالعه موردی در انواع تحقیقات علوم ورزشی را فرامی‌گیرند.
این دوره آموزشی تا 30 شهریور ادامه خواهد داشت و استادانی همچون دکتر حبیب هنری دانشیار گروه مدیریت ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر علی دلاور استاد گروه سنجش و اندازه‌گیری دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر انوشیروان کاظم نژاد استاد گروه آمار زیستی دانشگاه تربیت مدرس، دکتر جلیل یونسی دانشیار گروه سنجش و اندازه‌گیری دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر مصطفی افشاری استادیار گروه مدیریت ورزشی پژوهشگاه علوم ورزشی و دکتر امیر شمس استادیار گروه رفتار حرکتی پژوهشگاه علوم ورزشی امر آموزش این دوره به اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها، پژوهشگران و دانشجویان را بر عهده خواهند داشت.