کد خبر : 35113 تاریخ انتشار : 1397/8/1-14:6:35
اولين تورکنفرانس ورزش سالمندي برگزار شد
با حضور دانشجویان مربیان حوزه ورزش سالمندی اولين تور کنفرانس ورزش سالمندي برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، اولين تور کنفرانس ورزش سالمندي به منظور آشنايي با نیازمندی‌ها، ملاحظات فعاليت بدني و نحوه ارزيابي و تجويز تمرينات ورزشي در دوران سالمندي با حضور دکتر محمدحسین علیزاده مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمد شریعت زاده معاون فناوری پژوهشگاه علوم ورزشی، دکتر حامد عباسی مدیر آموزش های آزاد و عضو هیات علمی پژوهشگاه، دکتر افشین وجدانی روشن مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک البرز، دکتر فدایی وطن مدیر گروه سالمندی دانشگاه علوم بهزیستی و توان‌بخشی در جمع دانشجویان و مربیان حوزه ورزش سالمندی در تاریخ 30 مهرماه 97 با همکاری پژوهشگاه علوم ورزشي و آسايشگاه خيريه كهريزك استان البرز برگزار شد.
این تور کنفرانس با سخنرانی دکتر افشین وجدانی روشن مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک البرز و ارائه گزارشی از این موسسه آغاز شد. سپس دکتر فدایی وطن مدیر گروه سالمندی دانشگاه علوم بهزیستی و توان‌بخشی مطالبی پیرامون اهمیت فعالیت بدنی ورزش سالمندی ارائه شد سپس دکتر محمد شریعت زاده معاون فناوری پژوهشگاه ضمن خیرمقدم به حاضران آمادگی پژوهشگاه را در مورد همکاری با آسايشگاه خيريه كهريزك استان البرز اعلام کرد.
سپس نشست‌ تخصصی با سخنرانی دکتر محمدحسین عليزاده برای سالمندان انجام شد.و در ادامه كارگاه آموزشي توسط دكتر بهناز گنجی عضو انجمن آسیب‌شناسی و حرکات اصلاحی برگزار شد در خاتمه تمامی مراکز آسایشگاه سالمندان کهریزک البرز مورد بازدید شرکت کنندگان قرار گرفت.

گزارش تصویری این رویداد

عکس: روابط عمومی آسایشگاه سالمندان کهریزک البرز