کد خبر : 33045 تاریخ انتشار : 1396/5/18-13:14:48
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری پژوهشگاه علوم ورزشی با دانشگاه فنی و حرفه‌ای
باهدف توسعه فعالیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی، پژوهشگاه علوم ورزشی و دانشگاه فنی و حرفه‌ای تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند.
تفاهم‌نامه مذکور عصر روز سه‌شنبه 17 مردادماه توسط دکتر حمید آقا علی نژاد سرپرست معاونت فناوری و ارتباط با جامعه به نمایندگی از پژوهشگاه علوم ورزشی و دکتر محمد حق پناهی معاون پژوهش و فناوری به نمایندگی از دانشگاه فنی و حرفه‌ای به امضاء رسید.
استفاده متقابل از امكانات آموزشي برحسب نياز ازجمله بهره‌گيري از اساتيد دو مرکز در راهنمایی و مشاوره پایان‌نامه‌های تحصيلي، برگزاري دوره‌هاي کوتاه‌مدت آموزشي، تخصصي و كاربردي در زمينه‌هاي موردعلاقه دو طرف به‌صورت حضوری و الکترونیکی، راه‌اندازي مراكز علمي پژوهشي مشترک ازجمله مرکز نوآوری و فناوری‌های ورزشی و استانداردسازی تجهیزات و امکانات ورزشی، قطب‌هاي علمي – ورزشي مشترک، همکاری در برگزاری مسابقات و جشنواره‌های ورزشی، همکاری در تجهیز مراکز ورزشی، چاپ، انتشار و توزيع نشريات و كتب به‌صورت مشترك از اهداف انعقاد این تفاهم‌نامه می‌باشد.
در همین راستا مقرر شد کارگروه مشترکی در جهت شناسایی و عملیاتی نمودن ظرفیت‌های اجرایی، آموزشی و پژوهشی مشترک تشکیل و گزارش‌های مفصلی را ارائه نمایند.به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، دانشگاه فنی و حرفه‌ای و پژوهشگاه علوم ورزشی باهدف بهره‌گیری از توانمندی‌ها، ظرفیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی، فرهنگی، اجرایی، مشاوره‌ای و رفاهی طرفین تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند.