کد خبر : 33668 تاریخ انتشار : 1396/10/12-12:47:35
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان پژوهشگاه علوم ورزشی و دانشگاه تایپه
به‌منظور گسترش همکاری‌های آکادمیک درزمینهٔ انجام فعالیت‌های مشترک در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی و... تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان پژوهشگاه علوم ورزشی و دانشگاه تایپه منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، به‌منظور گسترش همکاری‌های آکادمیک درزمینهٔ انجام فعالیت‌های مشترک در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی و تخصیص فرصت‌های مطالعاتی، تبادل استاد و دانشجو بین پژوهشگاه و دانشگاه تایپه، مشارکت در برگزاری سمینارها، کارگاه‌ها و دوره‌های علمی آموزشی تفاهم‌نامه همکاری مشترک توسط دکتر رضا قراخانلوبه نمایندگی از پژوهشگاه علوم ورزشی و دکتر تای هسیا لینگ به نمایندگی از دانشگاه تایپه در تهران به امضاء رسید.
دانشگاه تایپه از دانشگاه‌های تراز اول کشور تایوان است و دانشکده علوم ورزشی آن در تمام مقاطع تحصیلی دارای دانشجو می‌باشد. مجموعه آزمایشگاه‌های تخصصی مستقل و پیشرفته ازجمله آزمایشگاه بیوشیمی ورزشی، بیومکانیک و تحلیل حرکات، فیزیولوژی و تغذیه ورزشی در این دانشکده وجود دارد که اعضای هیات علمی و دانشجویان به‌طور تمام‌وقت در آن‌ها مشغول به پژوهش هستند.