کد خبر : 35181 تاریخ انتشار : 1397/9/9-7:5:57
انتصاب سردبیر جدید نشریه مطالعات روان‌شناسی ورزشی
سردبیر جدید نشریه مطالعات روان‌شناسی ورزشی منصوب شد
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی طی حکمی از سوی دکتر علی کاشی سرپرست معاونت پژوهشی و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه، دکتر محمد خبیری دانشیار ممتاز دانشگاه تهران به مدت دو سال به عنوان سردبیر " نشریه مطالعات روانشناسي ورزشي" منصوب شد.
در این حکم خطاب به دکتر خبیری آمده است:" ضمن قدردانی از همکاری جنابعالی با پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی و با عنایت به سوابق علمی و تجارب ارزشمند شما، به موجب این حکم به مدت دو سال به عنوان سردبیر نشریه مطالعات روانشناسي ورزشي منصوب می‌شوید.
امید است با اتکال به خداوند متعال، همچون گذشته در انجام فعالیت‌های علمی و خدمت به جامعه علمی ورزش کشور،  همواره موفق و مؤید باشید".

دکتر خبیری از اساتید به نام و شناخته‌شده حوزه تربیت بدنی و دارای سوابق بسیار ارزشمندی در حوزه روانشناسی ورزشی در سطح کشور می‌باشند که ضمن دارا بودن کرسی بین‌المللی، در دو بخش ورزشی و دانشگاهی دارای سوابق درخشانی هستند.
 ایشان در حال حاضر عضو گروه روانشناسی ورزشی پژوهشگاه بوده و از همکاران بسیار فعال و عضو هیات تحریریه همین نشریه نیز می‌باشند.
شایان‌ذکر است: سردبیری سابق نشریه مطالعات روانشناسي ورزشي بر عهده دکتر سید محمدکاظم واعظ موسوی بود که بنا بر خواسته ایشان و مشغله کاری زیاد از این سمت استعفا داده بودند. مسئولان پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی به‌پاس زحمات شش‌ساله دکتر واعظ موسوی، از ایشان تقدیر و تشکر کردند.

نشریه مذکور از پاییز 1391 بر اساس نامه کمیسیون نشریات وزارت علوم با امتیاز علمی- پژوهشی اجازه انتشار یافته است. این نشریه بر اساس گواهی کتابخانۀ منطقه‌ای علوم و تکنولوژی در مرکز استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه‌سازی شده و در مرکز استنادی علوم جهان اسلام موفق به اخذ ضریب تأثیر (IF) شده است.