کد خبر : 35168 تاریخ انتشار : 1397/8/22-9:26:17
افزایش ضریب تأثیر نمره آزمون عملی تربیت بدنی در کنکور سرا سری
ضریب نمره آزمون عملی تربیت بدنی در امتیاز نهایی کنکور سرا سری از 2 به 4 افزایش یافت.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، دکتر هادی روحانی عضو هیات علمی پژوهشگاه و دبیر گروه تخصصی برنامه‌ریزی درسی و گسترش علوم ورزشی وزارت عتف اظهار کرد: در بررسی‌هایی که این گروه با همکاری پژوهشگاه علوم ورزشی در سال‌های اخیر روی نحوه برگزاری، مفاد آزمون و اثربخشی آن نمود، به این جمع‌بندی رسید که ضریب تأثیر آن بایستی افزایش یابد تا متقاضیان ورود به رشته علوم ورزشی، از توانمندی‌های جسمانی مناسبی در کنار توانمندی علمی برخوردار باشند.
 به همین منظور طی درخواستی که از سازمان سنجش صورت گرفت، ضریب تأثیر نمره این آزمون که تاکنون 2 بود، از امسال به 4 افزایش‌یافته و معادل دروس تخصصی گروه‌های امتحانی در کنکور سرا سری قرار گرفت.
وی افزود: در حال حاضر، گروه تخصصی برنامه‌ریزی درسی و گسترش علوم ورزشی وزارت علوم از پژوهشگاه علوم ورزشی که ناظر این آزمون هست، درخواست نموده است تا در خصوص مفاد آن و نحوه امتیازدهی هر ماده آزمونی، ارزیابی و مطالعه مجدد انجام دهد.
شایان‌ذکر است که پذیرش دانشجو در رشته علوم ورزشی در آزمون سرا سری، به صورت نیمه‌متمرکز بوده و متقاضیان علاوه بر کسب امتیاز علمی، بایستی امتیاز کافی در آزمون عملی و مهارتی را نیز کسب نمایند که هرساله در اواخر آبان ماه در 9 دانشگاه در سراسر کشور به صورت هماهنگ و تحت نظارت پژوهشگاه علوم ورزشی برگزار می‌گردد.