کد خبر : 35190 تاریخ انتشار : 1397/9/11-10:23:2
آغاز ثبت‌نام چهارمین دوره تمرینات ورزشی در کودکان استثنایی
ثبت‌نام حضور در چهارمین دوره تمرینات ورزشی در کودکان استثنایی نیز آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، پس از شروع فراخوان سومین دوره تمرینات ورزشی در کودکان استثنایی (۱4 - ۱2 دی ماه) و استقبال بسیار خوب علاقه مندان به حضور در این دوره، ثبت‌نام چهارمین دوره تمرینات ورزشی در کودکان استثنایی نیز آغاز شد. این دوره در راستای توسعه دانش علوم ورزشی و توانبخشی ورزشی در بین مربیان ورزش افراد کم‌توان ذهنی از 26-24 بهمن‌ماه 97 در سالن ورزشی اداره کل تربیت بدنی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار می‌شود. گرچه ممکن است برخی از مربیان در مراکز کاربا افراد کم‌توان دارای تجربه مربیگری ورزشی باشند، اما اصول و مبانی تمرینات ورزشی در کودکان استثنایی متفاوت و دارای حساسیت‌های زیادی است که در کشور تنها در این دوره توسط پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه علوم بهزیستی و المپیک ویژه ایران برگزار و آموزش داده می‌شود.
سرفصل‌های برگزاری این دوره شامل موارد زیر است:
آشنایی باکم توانی ذهنی و توانبخشی ورزشی
معرفی سازمان‌های ورزشی برای کودکان استثنائی
آشنایی با اصول اولیه آزمون و تجویز فعالیت بدنی و برنامه‌ریزی تمرین تخصصی در افراد باکم توانی ذهنی، اوتیسم، سندرم داون، اختلال هماهنگی رشد و بیش فعالی/ نقص توجه
سنجش رشد مهارت‌های حرکتی در این افراد
تمرینات ادراکی حرکتی و بازی‌های اثربخش در کودکان استثنائی (عملی)
تمرینات تخصصی در توانبخشی ورزشی (عملی)
اصول اولیه تمرین و رقابت در افراد کم‌توان (عملی)
علاقه‌مندان به شرکت در این دوره می توانند از طریق سامانه کارگاه‌های پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی نسبت به نام‌نویسی خود اقدام نمایند با توجه به محدودیت ظرفیت اولویت حضور در دوره با افرادی است که زودتر نام‌نویسی کنند.
برای ورود به سامانه کارگاه‌های پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی اینجا کلیک کنید .
علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن همراه: 09393839763 تماس حاصل نمایند.
  شایان ذکر است ثبت نام سومین دوره تئوری و عملی تمرینات ورزشی در کودکان استثنایی نیز برای تاریخ 14-12 دی ماه  باز بوده و در این تاریخ برگزار خواهد شد.