کد خبر : 32788 تاریخ انتشار : 1395/11/18-13:33:14
اعلام نتایج داوری مقالات دهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی
مقالات ارائه‌شده به دهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی داوری و نتایج آن اعلام شد
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، از تعداد 1071 عنوان مقاله دریافت شده توسط دبیرخانه دهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی 859 مقاله به‌صورت سخنرانی و پوستر پذیرفته شدند. مقالات دریافتی به تفکیک محورهای همایش به شرح زیر می‌باشد:
حوزه مدیریت، ارتباطات، اقتصاد و گردشگری ورزشی31%
حوزه فیزیولوژی و تغذیه ورزشی 28%
حوزه رفتار حرکتی و روان‌شناسی ورزشی 15%
حوزه آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی 14%
حوزه بیومکانیک، مهندسی و فناوری ورزشی 9%
حوزه جامعه‌شناسی، حقوق و تاریخ و فلسفه ورزشی 3%
 فرایند داوری مقالات توسط 265 نفر از اعضای هیات علمی سراسر کشور انجام شد که بر اساس نظر داوران و بر پایه سیاست حضور حداکثری، تعداد 212 مقاله نتوانستند برای ارائه در همایش امتیاز کافی را کسب نمایند و تعداد 859 مقاله برای ارائه به‌صورت سخنرانی و پوستر پذیرفته شدند.
شایان‌ذکر است، آخرین‌مهلت نهایی کردن فرایند پذیرش مقالات توسط نویسندگان مسئول تا پایان روز 22 بهمن‌ماه است. بر اساس اطلاعیه دبیرخانه همایش، شرکت‌کنندگانی که تا روز 25 بهمن‌ماه 95 اقدام به نهایی کردن فرایند پذیرش مقاله خود ننمایند به‌منزله انصراف از حضور در همایش تلقی و از لیست مقالات جهت چاپ در کتابچه همایش خارج خواهند شد.
لازم به ذکر است دهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی طی روزهای 6 و 7 اردیبهشت‌ماه سال 1396 با حضور استادان، صاحب‌نظران، پژوهشگران، دانشجویان و اندیشمندان داخلی و بیش از 10 نفر از استادان مطرح خارجی توسط پژوهشگاه علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار خواهد شد.
نتایج برسی مقالات بر روی سامانه همایش قابل دسترس است.