کد خبر : 32805 تاریخ انتشار : 1395/11/24-18:9:5
اعطای کرسی پژوهشی پژوهشگاه علوم ورزشی
کرسی پژوهشی پژوهشگاه علوم ورزشی صبح روز یکشنبه 24 بهمن‌ماه به سه تن از اعضای هیات علمی دانشگاه‌های کشور اعطاء شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، با حضور دکتر رضا قراخانلو رئیس، دکتر محمدرضا کردی معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی، دکترفریبا محمدی مدیر امور پژوهشی و دکتر حمید رجبی مشاور علمی پژوهشگاه علوم ورزشی، کرسی پژوهشی پژوهشگاه طی مراسمی به سه تن از اعضای هیات علمی منتخب از دانشگاه‌های سراسر کشور اعطاء شد.
اعطای این کرسی‌ها در راستای سیاست‌های پژوهشگاه مبنی بر سامان‌دهی پژوهش‌های دانشگاهی و حمایت از پژوهش‌هایی که مسیر پژوهشی مشخصی را در یک دوره زمانی چندساله پیگیری می‌کنند انجام شد.
  پژوهشگاه علوم ورزشی شناسایی اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها به‌ویژه اساتیدی را در دستور کار خود قرار داد  که حداقل در سه سال گذشته پژوهش‌های مستقل و پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان خود را در مسیر و موضوع مشخص هدایت کرده و به انجام رسانده‌اند و حداقل برای سه سال آینده برنامه پژوهشی مشخصی را طراحی کرده‌اند و به دنبال برقراری تعاملات برون رشته‌ای برای انجام این پژوهش‌ها (تشکیل تیم‌های پژوهشی با سایر مراکز علمی و پژوهشی) بوده‌اند.
این کرسی به دکتر احمد رضا موحدی عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان در رشته رفتار حرکتی، دکتر داریوش خواجوی عضو هیات علمی دانشگاه اراک در رشته رفتار حرکتی و دکتر امین عیسی نژاد عضو هیات علمی دانشگاه شاهد در رشته فیزیولوژی اعطا شد.
در اولین مرحله و در بازه زمانی تعیین‌شده تعداد 25 نفر از 20 دانشگاه سراسر کشور ثبت‌نام کردند و رزومه آن‌ها در معاونت پژوهشی بررسی شد که پس از بررسی رزومه متقاضیان با ملاک‌های تعیین‌شده درنهایت سه نفر به‌عنوان نفرات منتخب اعطای گرنت پژوهشی در سال 1396 انتخاب شدند.
شایان‌ذکر است، فرایند شناسایی افراد واجد شرایط برای اعطای کرسی پژوهشی ادامه دارد و از تمام اعضای هیات علمی علاقه‌مند و واجد شرایط دعوت می‌شود تا با تکمیل فرم درخواست و ارسال آن به پست الکترونیک معاونت پژوهشی پژوهشگاه علوم ورزشی به آدرس ssrc.rvp@gmail.com در این فراخوان شرکت کنند.