کد خبر : 33660 تاریخ انتشار : 1396/10/4-15:43:14
اعطای بورسیه تحصیلی به دانشجویان تربیت‌بدنی از دانشگاه اگزتر انگلستان
دانشگاه اگزتر انگلستان به دانشجویان تربیت‌بدنی بورسیه تحصیلی اعطا می‌کند.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، دانشگاه اگزتر انگلستان به دانشجویان تربیت‌بدنی برای سال ۲۰۱۸ در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد بورسیه تحصیلی اعطا می‌کند. این بورس تحصیلی در گرایش‌های مختلف علوم ورزشی بوده و این امکان برای دانشجویان مستعد ایرانی نیز فراهم است که بتوانند در این رقابت علمی شرکت نموده و بر اساس شایستگی‌های علمی خود از این بورس برخوردار شوند. جزئیات بیشتر این خبر در لینک خبر و در سایت اصلی دانشگاه اگزتر قیدشده است.
با توجه به همکاری‌های مشترک علمی بین گروه بیومکانیک و فناوری‌های ورزشی پژوهشگاه و گروه بیومکانیک ورزشی دانشگاه اگزتر دانشجویان مستعد و علاقه‌مند در رشته بیومکانیک که تمایل به استفاده از این بورس تحصیلی رادارند می‌توانند یک نسخه از رزومه تحصیلی خود به همراه خلاصه پروپوزال خود را از طریق پست الکترونیکی به نشانی: a.sharifnezhad@ssrc.ac.ir برای دکتر علی شریف نژاد سرپرست معاونت پژوهشی و تحصیلات تکمیلی و مدیر گروه بیومکانیک و فناوری ورزشی پژوهشگاه ارسال نمایند.